Welkom op
www.lydias-zorgvoorwelzijn.nl
WelkomPersoonlijke gegevensVerzorging/ondersteuningDienstverleningBegeleidingMassageKostenFlyerKennis en ervaringContactFoto's
Massage

U kunt ook gebruikmaken van mijn ervaring als masseuse, gediplomeerd sportmasseur met certificaten voor Lymfedrainage, haptonomische ontspanningsmassage, bindweefselmassage, sportblessures behandelingen.
Ik kan bij u aan huis komen met mijn massagetafel (indien nodig) of u kunt bij mij langs komen.
Voor een behandeling van start gaat maak ik eerst een anamnese, aan de hand hiervan ga ik een behandelingsplan maken deze is geheel op u persoonlijk gericht.
Maar wilt u gewoon lekker gemasseerd worden en heeft u geen klachten kan dit natuurlijk ook.

Heeft u klachten of wilt u dit juist voorkomen dan kunt u kiezen uit verschillende massages: bijvoorbeeld een goede sportmassage indien nodig (bij verzuring in de spieren na intensief sporten) stevige sportmassage om de spieren in optimale conditie te houden of blessure behandeling.
Vochtophoping: (kan zijn na een operatie) of houdt u vocht vast, dat kan met een intensive Lymfedrainage verminderd of opgelost worden. Haalt de druk en pijn weg na verloop van tijd, afhankelijk hoe lang het er al zit en wat de reden zijn.
Haptonomische ontspanningsmassage: deze massage word door mij ingezet wanneer ik zie tijdens de anamnese (onderzoek) dat er een disbalans is tussen lichaam en geest. Maar ook voor mensen die moeite hebben aangeraakt te worden. Bent u overwerkt of wilt u een keer ervaren hoe het voelt om echt los te laten, is dit een aanrader voor u.
Bindweefselmassage: met deze massage kunnen de plekken waar het bindweefsel vast zit aan de spieren en andere lagen van de huid (dit kan over het hele lichaam het geval zijn) dit kan pijn en beperking van de spiermassa geven.
Met een intensieve bindweefselmassage (is niet pijnloos) kun je zowel deze klachten verminderen of geheel weghalen.

De dames onder ons weten wat ook een verkleving is van bindweefsel (cellulitis) deze komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Dit is geen gewicht of leeftijd probleem, maar een gedeelte erfelijkheid, gezond eten en bewegen.
Met bindweefselmassage kan ik ook deze klachten verminderen, wilt u dat in de toekomt het niet meer terug komt, is een combinatie van gezond eten, gezond drinken (weinig koolzuur, alcohol) niet roken, veel bewegen of sporten een aanrader.

Drukpuntenmassage shihadsu
Programma maken naar aanleiding anamnese, geheel op u persoonlijk gericht kunt u een afspraak maken.